Hela Sverige Bakar

Lite recept på det dom bakar :)

Har precis kollat på Hela Sverige Bakar som går på 7:an idag klockan 21.00. Och man blir ju så suktad! Jag vill bara baka när jag kollar på det programmet. Mums alltså! Gud vad roligt att vara med i ett sånt program! Eller som domare, haha, förstår inte hur dom inte kan gilla visa cupcakes. Alla cupcakes är goda.. typ.. Mm. Måste verkligen baka kladdkaka imorgon, som jag velat göra i en vecka nu, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right? 😉

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>