Städar

När jag inte har någon passande bild till texten jag skrev, lägger ja upp citat.. 😛

Hej! Mamma är i Prag så är ensam hemma den här helgen med Lovisa. Mona kommer ikväll (Hoppas jag.. jag börjar bli orolig..) och sen så sover hon här. Vi SKA baka kladdkaka och kolla på sista avsnittet av Desperate Housewives säsong 1. Sen lär vi väll göra mer saker också, äta Ben & Jerry glassen vi har här hemma, och sånt. Sen måste vi plugga lite också, matte, NO och hemkunskap, har prov på alla 3 nästa vecka. Håller på att städa just nu, för att jag har tråkigt. Städar typ alltid när jag har tråkigt, och jag är ensam. Det är faktiskt roligt. Annars gör jag det nästan aldrig. Men när man är ensam hemma, perfekt tillfälle att städa. Lovisa har innebandy match så är helt ensam till typ 6 ikväll. wiee. Ska damsuga, bädda rent, städa toaletterna och typ vika mina kläder som ligger över mitt skrivbord. Man kan tycka jag borde få betalt för det här, som gör det helt frivilligt. hehehe. Vi hörs väll. :)

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Städar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>