Skor

Har ju egentligen slutat blogga, men kände för att uttrycka min glädje idag. Har köpt skor!!! 😀 Skrev ju förut om de fodrade conversen, och på XXL hade dom rea just nu på dom, sen så tyckte mamma att jag skulle ha ett par skor som gick snabbt och sätta på. Och XXL hade ett par uggs liknande skor, fast som kallas Bearpaws. Var egentlgien tvungen att välja mellan conversen och bearpawsen, men ringde pappa och fick köpa båda för honom. Det är han som betalar sen, så det är han som bestämmer x) Men är super lycklig! Och vi har fått macbooks air i skolan, WOOP.. 😀

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Skor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>