Änglar by Elin

Känner för att blogga lite då och då, så nu gör jag det.

Har ju velat ha en ny halsbands berlock ett tag nu, och hittade ju en fin fågelsiluett som Tifannys & Co har. Men ja, nu vet jag ju inte priset, men det lär ju inte vara så billig. Och den skulle inte betyda så mycket för mig. Jag tycker att smycken ska ha en mening, något man tänker på när man ser den ungefär. I alla fall smycken man bär varje dag.

Men Felicia (Taack ♥) köpte en ny halsbands berlock från en tjej, vars pappa gått bort i cancer för något år sedan. Så nu gör hon smycken som hon säljer och sedan skänker pengarna till cancerfonden. Hon gör änglar som man själv kan bestämma en hel del hur dom ska se ut. Jag funderar på den minsta av änglarna på bilden. Mamma funderar också på att köpa en ängel, så innan vi beställer ska hon också välja en. För er som kanske inte visste det, så hade jag egentligen en till storasyster, men som dog när hon var några dagar gammal bara.. Så det skulle vara en fin symbol.

Ni hittar alla fina änglar på anglarbyelin.se

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>