Bio och väska!

Har varit utan Internet alldeles för länge nu. Vårt wi-fi slutade fungera någon gång i början av veckan, sen tog det några timmar sen var mitt 3G slut. Och av någon konstig anledning kunde jag inte ens använda mina pengar för att gå in på Internet  som jag brukar kunna. Men nu är wi-fi fixat, men har fortfarande inget 3G. Blir tvungen att vänta tills nästa månad.

Var på bio idag med Mona, Anna och Madde. Vi såg Breaking Dawn part 2. Helt klart bästa filmen inom Twilight. Även fast jag har börjat ogilla Twilight en hel del. Finns helt klart bättre böcker. Fast filmerna är väll helt okej. Läste precis ut en bok som heter ”Alla var inte mördare” skriven av Michael Degen. Handlar om en judisk familj flykt från militären under 2:a världskrigets Tyskland. Super bra bok. I like it :)

Har hittat en väska jag vill ha också, efter att väskan jag ville ha från JFR försvann. Kostar bara 250 kr ungefär. Och den har nitar på undersidan, wihoo!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Bio och väska!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>