Nyårsdresses

Har varit med Anna idag efter skolan. Vi har pluggat, bakat muffins, målat naglarna (och sen förstört dom genom att röra saker innan det torkat) och kollat på lite avslutnings/jul/nyårs-klänningar på nelly.com. Eller det var nog mest jag.. men men..  Alla är typ svarta, men dom är inte hur dyra som helst från 249:- till 699:- Klicka på dom så kommer ni till produkt sidan med större bild, pris och sånt ^^

Festklänningar , Tina Drop Back Dress , Ax Paris - NELLY.COMFestklänningar , Polka Dot Prom Dress , Rare London - NELLY.COMFestklänningar , Turlington Sequin Dress , TFNC - NELLY.COMFestklänningar , Jones Dress , Jeane Blush - NELLY.COMFestklänningar , Cross Front Lace Bandeau , Elise Ryan - NELLY.COMFestklänningar , Julie Dress , Dry Lake - NELLY.COMFestklänningar , Panel Lace Mullet Dress , Paprika - NELLY.COMFestklänningar , Amy Dress , Dry Lake - NELLY.COMFestklänningar , Cajsa Dress , Jeane Blush - NELLY.COMFestklänningar , Mandy Dress , Dry Lake - NELLY.COMFestklänningar , Dreamy Dress , NLY Trend - NELLY.COMFestklänningar , Pocket Detail Lace Dress , Club L - NELLY.COM

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Nyårsdresses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>