Om mig

Ja, nu har det stått ”Kommer snart” ganska så länge på den här sidan, så kände att det kanske var dags att berätta lite om mig.

Mitt namn är då Erika Josefsson, som ni antagligen kunde ana. Jag är född 6:e Mars 1998, 13.14 om vi ska vara exakta med tiden 😉 Så för tillfället är jag alltså 14 år. Jag bor ca 30 min. från Stockholm i en liten kommun (En av Sveriges minsta, men väldigt mycket människor) som heter Täby. Jag bor med min mamma, syster (som är 17 år) och två katter. Mina föräldrar är skilda sedan 2009, och min pappa bor också i Täby. Men jag bor mest hos min mamma. Fast såklart så träffar jag min pappa då och då. Mina katter heter Nisse och Freja, och dom är syskon och födda 2008. Renrasiga Norska skogkatter som jag älskar. Nisse, är väll lite mer av min katt, det är med mig han sover med ^^ Vad mer.. Jag tränar Innebandy på kvällarna i Täby FC, sedan spelar jag fiol också, folkmusik mest. Sen så är jag väll med kompisar, sitter vid datorn en hel del och ja.. lyssnar på musik, lung fin musik, med fina texter är väll min stil. Ändrar favoritlåt hela tiden, så fort jag hittar en ny låt, så spelar jag den hela tiden, och sen så älskar jag den tills jag hittar en ny. Sen så är jag lite galen i citat och att måla naglarna också. Även fast mina naglar är korta..

Min kamerautrustning består av en Nikon D90 och ett Nikkor AF-S DX 18-105mm objektiv. En Nikon Coolpix S3000, som jag för den delen aldrig använder längre. Kvalitén på dom bilderna suger ju, i jämförelse med systemkameran. Annars dyker det väll upp lite bilder tagna med min mobil, en Sony Ericsson Xperia arc och ja, det var väll det.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>